A kollégám segítségére

Az ember amunkahelyén tölti a fél életét. Én kifejezetten sokat túlórázok, szóval lehet, hogy még többet is. Szokványos, hogy kialakulnak a munkahelyeken baráti társaságok vagy külön csapatok, akik barátként tekintenek egymásra, de mivel mi a cégnél rengetegszer ügyfeleknél vagyunk, és kijárunk helyszínekre is az üzleti tanácsadás keretein belül, nálunk ez nem annyira jellemző. Segítjük viszont egymást, ahol csak tudjuk, és rettenetesen összetartó a csapat.

Én számtalanszor kaptam már akár a magánéletemben lévő problémára, akár a céges munka közben fellépő problémára hihetetlen jó tanácsokat vagy megoldási javaslatokat, amiket mindig nagyon meg is köszöntem és alkalom adtán igyekeztem azokat viszonozni. Nem sokszor volt rá lehetőség, de néhány alkalommal én is nagyon fontos helyzetekben tudtam hála a jó égnek segíteni a kollégáknak.

Legutóbb például, amikor az egyik nagyon kedves munkatársnak kicsúszott a kezéből a telefonja és nagyon sürgős munkáját kellett volna leszerveznie és végeznie, felbecsülhetetlen segítséget tudtam neki nyújtani samsung telefon szervíz keresésében, hiszen az androidszerviz.hu a legtökéletesebb csapat, akikkel valaha találkoztam ilyen téren. Nagyon gyorsan és hihetetlen jól dolgoznak, maximális hatékonysággal és jó áron ráadásul.

Én mindig hozzájuk fordultam, ha a telefonommal bármi probléma volt és sosem bántam meg. Na és persze ez a kollégám sem, akinek rekord gyorsasággal megjavították a telefonját, hogy tudja csinálni a munkáját, a megfelelő határidőket betartva. Szeretek itt dolgozni, főleg emiatt, mert amikor kell, itt vagyunk a többiek számára, de egy sokkal lazább és kötöttebb viszonyt mondhatunk magunkénak, mint a barátság, így nincsenek viták vagy veszekedések. Ez pedig nagyban segíti a jó hangulat megőrzését, a hatékony és professzionális munkát és a kellemes légkört a cégen belül. Remélem ez mér nagyon sokáig nem fog változni. Szeretem ezt a nyugalmat itt benn a munka pörgőssége és feszessége mellett. Nem lenne jó ha ez változna.