Megfelelő csapattal tökéletes eredmények

Már elég régen kialakult a nagyvállalati környezetben a folyamatos fejlesztés igénye és fontossága. Beszélhetünk persze a vállalat folyamatos alakításáról, működése fejlesztéséről, a működési utak folyamatos átalakításáról és javításáról, és beszélhetünk a vállalatnál dolgozók fejlesztéséről és a folyamatos tanulás lehetőségének biztosításáról. Az első mindig a vállalat vezetésének feladata marad, a másodikra pedig a vállalat vezetőségének kell találni egy szakmailag és technikailag tökéletesen fejlett csapatot a feladat ellátására. Régen nagy divat volt elmondani azt, hogy a cég bizony biztosítja a folyamatos fejlődés és önfejlesztés lehetőségét, ami a karrier tervek szempontjából nem volt elhanyagolható a munkavállalók körében, manapság ez azonban már nem elég.

A szakmai munkát végző alkalmazottak és a kulcsemberek bizony átlátnak már ezen a mondaton és az ő számukra nem lesz elegendő a képzés, minőségi képzéseket, minőségi coaching szolgáltatások lehetőségét és minőségi tudást és eredményeket szeretnének a magukénak tudni. Ennek tükrében pedig persze iszonyatosan fontossá vált a nagyvállalatok számára, hogy megtalálják azt a coaching csapatot, aki mindezt biztosítani tudja a számukra, és rá is ébredtek, hogy ez bizony nem annyira egyszerű.

Nem voltam ezzel máshogyan én sem, és azt mondhatom, hogy életem egyik legnagyobb eredményét hozza, hogy rátaláltam a Kogwheel csapatára és megkezdtük a közös együttműködést, melyet már egy hét után biztos voltam benne, hogy hosszú távon fogunk működtetni. Fantasztikus eredményeket tudunk elérni közösen, és biztos vagyok benne, hogy a jövő egyik kulcstényezőjére találtam egy éve megoldást, ami sokkal könnyebbé fogja tenni számunkra a jövő működését, hiszen nem fogunk olyan nehézségekkel küzdeni a minőségi és megbízható munkaerő terén, amivel sok versenytársunk szembe fogja találni magát.